Rig slots eve online

rig slots eve online

Ich verstehe einfach den Sinn der Rig Slots ev-kirche-jade.eu man mit dem Pfeil rübergeht, dann leuchten sie ev-kirche-jade.eu müssen sie doch besetzt. To fit a rig to your ship, you must have the Jury Rigging skill trained to the required level, open rig slots, and. For EVE Online on the PC, a GameFAQs message board topic titled "What do I I have 3 empty rig slots and don't know what I can put in them.

Let's Play EVE Online - [Day 18][Part 2 of 2] - Using Rigs Small Rigs sind für Frigs, Medium für Cruiser und Battlecruiser und Large sind für Battleship und Capitals. Starforce Profil Beiträge anzeigen Private Nachricht. Aktivitäten Server Online Spieler. Missile Launcher Rigs improve performance of missile launchers in similar ways as the above rigs. Metreon Profil Beiträge anzeigen Private Nachricht.

0 thoughts on “Rig slots eve online”